Ingredienten: (4 pers.):
250 g fusilli (pasta)
zout, peper
1-2 el olie
2 sjalotjes, in dunne ringen
2 teentjes koflook,geperst
2 dl visfond(pot)
2 dl droge witte wijn
4 dl room culinair
1 visbouillontablet
200 g crabsticks
21/2 dl creme fraîche
6 tl fijngesneden verse kruiden
(bieslook,dille en peterselie
4 stukken kabeljauwfilet à 100 g
100 g gepelde garnalen
100 g geraspte jonge kaas
| Bereiding:
over voorverwarmen op 220 C. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Olie verhitten en sjalot en knoflook hierin 5 min. bakken Wijn,fond,room culinair en bouillontablet toevoegen en mengsel aan de kook brengen.Crabsticks toevoegen en 2 min. zachtjes laten meekoken. Creme fraÎche en kruiden toevoegen en alles goed verwarmen en saus op smaak brengen met zout en peper.Pasta over ovenschaal verdelen.Kabeljauw met zout en peper inwrijven en samen met garnalen op pasta leggen.Saus erover schenken en met kaas bestrooien , gerecht in de oven 25 min laten gratineren. |