Nieuws   Zoeken 

Karin's varkentjes met een korstje
Ingredienten: (2 pers.):
2 varkenshaasjes
cajunkruiden
olie
slagroom
geraspte kaas
zout en peper
champignons
uien
Bereiding:
maak een marinade van de olie en de kruiden en smeer het vlees hiermee in. braad het vlees rondom bruin aan, haal het uit de pan en snijd het op diverse plaatsen in (niet door!!). Bak de champignons en de uien (in stukjes gesneden) en vul de inkepingen hiermee. Klop de slagroom net niet helemaal stijf en roer de kaas en zout en peper erdoor. Verdeel dit over het vlees (in een ovenschaal) en zet het in de oven voor ongeveer 20 min.
Receptnummer: 812 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Karin Gordijn
Opmerking:
Lekker met gemengde salade en gebakken piepers!!
het is een beetje bewerkelijk, maar je likt je vingers erbij af.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept