Nieuws   Zoeken 

Danielle's pittige aardappelsalade
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
1 teen knoflook
curry (Heinz)
harisa of sambal
olie
azijn
peper
augurk (partysticks)
gekookte aardappelen
italiaanse kruiden (AH)
slasaus of yogonais
Bereiding:
Aardappels koken en afgieten. In een kom ui pureren (schaven), 1 teen knoflook persen en erbij doen. Voeg hierbij naar smaak de harisa/sambal, olie, azijn, peper, curry, kruiden en slaslaus/yogonaise toe. Omscheppen om goed te mengen. Augurken in plakjes snijden en door het mengsel scheppen. De nog lauwwarme aardappelen in stukjes snijden en door het mengsel scheppen. In een afgedekte schaal in de koelkast koud laten worden.
Receptnummer: 8125 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Houd je van pittig en knoflook, dan is dit echt een aanrader voor warme zomeravonden als je geen trek hebt in een warme hap. Maar ook op een buffet misstaat deze aardappelsalade niet.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept