Han's zalm cocktail
Ingredienten: (4 pers.):
2 blikjes rode zalm of 1 grote
1 klein blik fruitcocktail
2 hardgekookte eieren
een paar blaadjes iceberg sla
1 tomaat
3 volle el frites saus
1 volle el tomatenketchup
zout, peper en paprikapoeder
worchestersauce
scheutje whiskey of cognac
Bereiding:
Zalm ontdoen van vel en graat. Fruitcocktail uit laten lekken. Sla en tomaat wassen. Ei en tomaat in plakjes snijden. In cocktailglas de slabladen leggen, hierop de fruitcocktail verdelen en daarop de zalm. De fritessaus en ketchup met de whiskey door elkaar roeren en met de kruiden op smaak brengen. Over de zalm verdelen en decoreren met de schijfjes ei en tomaat. Eventueel nog een takje peterselie en smullen maar.
Receptnummer: 813 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Han
Opmerking:
Heerlijk als voorgerecht, of met wat sneetjes geroosterd brood of toast lekker als lunch.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept