Nieuws   Zoeken 

Monique's gegratineerde vissticks
Ingredienten: (4 pers.):
12 vissticks (of meer als je wilt natuurlijk)
een half zakje geraspte kaas
1 flinke eetl. mosterd
blue band vloeibaar
Bereiding:
Meng in een kommetje de kaas en mosterd met een flinke scheut vloeibare boter. Bak de vissticks aan een kant in 3 a 4 minuten goudbruin. Keer ze om en bestrijk ze met het kaas/mosterdmengsel en laat de onderkant onderwijl bruin bakken. Eventueel kan even de deksel op de pan om de kaas goed te laten smelten.
Receptnummer: 8312 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Een heel snelle en makkelijke manier om bijzonder lekkere vissticks te maken!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept