Nieuws   Zoeken 

Monique's chocoladesaus
Ingredienten: (4 pers.):
75 g. bittere chocolade
1 dl. koffielikeur (b.v. Tia Maria)
2,5 dl. slagroom
Bereiding:
Breek de chocola in kleine stukjes en leg ze in een pannetje met dikke bodem. Voeg de room en likeur toe. Breng alles onder voortdurend roeren tot aan het kookpunt en blijf roeren tot de chocola is opgelost. Warm of koud over ijs of pudding of bavarois. En ook heerlijk als chocoladefondue met blokjes cake, fruit, lange vingers etc.
Receptnummer: 8319 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Een heerlijke, diepglanzende saus voor de liefhebbers van chocola! Heel gemakkelijk en zowel warm als koud te gebruiken over pudding en ijs etc. Ook heerlijk als chocoladefondue.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept