Ingrid's hartige boterham met kaas en tomaten
Ingredienten: (4 pers.):
1 grote boterham per persoon.
4 mooie vellen gouda - kaas.
4 tomaten in schijfjes gesneden.
2 middelgrote uien in ringen
gesneden.
2 teentjes look (of meer !! )
gemalen kaas.
peper uit de molen.
bakboter.
Bereiding:
besmeer de boterham met de bakboter. leg hierop een schijfje kaas. daarop komen de tomaten in schijfjes. de fijngesneden look leg je op de tomaten en je zorgt ervoor dat de look zoveel mogelijk in de tomaten komt. nu kruiden met peper uit de molen. de uiringen op de tomaten verdelen en hierop de geraspte kaas strooien. in een oven onder de grillle plaatsen. (niet te fel) het gerecht is klaar als je ziet dat de gouda-kaas begint te smelten en de tomaten mals worden. de geraspte kaas is dan ook mooi gekleurd. dit duurt 15 20 min. ngl. je oven .
Receptnummer: 8440 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
tip : restjes wegwerken kan je ook , door op deze boterham een schelletje ham bij de kaas te leggen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept