Nieuws   Zoeken 

@strid's gevulde omelet met kerriesaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 rode ui,
250 g champignons,
1 blikje mais,
1,5 el olie,
3 eieren,
3 el melk,
zout, peper,
1 el boter,
3 el kerriesaus (calve),
2 takjes peterselie
Bereiding:
Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Laat de mais goed uitlekken. Klop de eieren los met de melk en wat peper en zoutIn een braadpan de olie verhitten. Ui 3 minuten zachtjes bakken, mais en champignons toevoegen en het geheel nog 5 minuten zachtjes bakken. Intussen in een grote koekenpan de boter verhitten. Eimengsl erin schenken en laten uitvloeien. Laat het mengsel zachtjes stollen tot de bovenkant bijna droog is. Laat de omelet op een groot bord glijden en bestrijk de ongebakken kant met de kerriesaus. Het champignonmengsel erop scheppen en de omelet dubbelklappen. Knip de peterselie erboven fijn en geef er een stuk bruin stokbrood bij.
Receptnummer: 8524 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept