Nieuws   Zoeken 

@strid's rode paprika- geitenkaasdip
Ingredienten: (4 pers.):
3 geroosterd rode paparika's uit pot,
1-2 tenen knoflook,
100g zachte geitenkaas,
1,5 el olijfolie,
zakje verse basilicum,
1 tl gedroogde majoraan,
1 el citroensap,
tabasco,
zout
Bereiding:
Spoel de paparika's onder warm water af en dep ze droog met keukenpapier. Doe de paparika in de keukenmachine, pers de knoflook er boven uit en voeg de geitenkaas toe. Pureer het mengsel en terwijl de olie in een dun straaltje wordt toegevoegd. Hak je blaadjes basilicum grof en voeg dit samen met de majoraan en het citroensap toe en meng het er goed door. Pureer het nog even heel kort. Breng op smaak met zout en wat druppeltjes tabasco. Zet het in de koelkast weg en geef het even de tijd om de smaken goed door te laten trekken.
Receptnummer: 8534 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Serveer met Turks brood, stokbrood of geroosterde pitabroodjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept