Saskia's heel snelle andijviestamp
Ingredienten: (3 pers.):
200 gr. spekblokjes
pond gehakt
zakje aardappelpuree
doos champignons
1 rode paprika
grote zak gesneden andijvie (weet niet hoeveel dat weegt)
italiaanse kruiden (bus van silvo)
melk en water (zie voor de hoeveelheden de verpakking van de aardappelpuree)
Bereiding:
bak de spekblokjes zonder boter of olie in een pan met een anti-aanbaklaag. Doe de gehakt erbij en bak het geheel rul. Als het gehakt bijna gaar is doe je de champignons en de paprika erbij. Bestrooi het geheel met lekker veel italiaanse kruiden.
Als de champignons en paprika bijna gaar zijn maak je de aardappelpuree in een grote pan want de andijvie moet er ook nog bij. Als je de andijvie erbij gedaan hebt gooi je het gehakt/groentemengsel erboven op en laat de andijvie een klein beetje slinken. Dan alles door elkaar roeren en voila.
Receptnummer: 883 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Saskia
Opmerking:
Als je verse andijvie gebruikt, zorg er dan voor dat het echt goed uitgelekt is, anders krijg je een soort van andijviesoep. Niet lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept