Nieuws   Zoeken 

Stephanie's tagliatelli a la romana (dieet)
Ingredienten: (4 pers.):
2 sjalotten
1 blik artisjokbodems
4 koffielepels olijfolie
1 blik gepelde tomaten
2 eetlepels kappertjes
1 eetlepel fijngehakte basilicum
400 gram gekookte mosselen
180 gram ongekookte tagliatelli
peper
Bereiding:
Pel en hak de sjalotten. Snijd de artisjokbodems in plakjes. Verhit de olie in een pan en laat de sjalotten en de artisjokbodems bruinen. Voeg nadien nog de gepelde tomaten, de kappertjes, de basilicum en de mosselen erbij. Kruid met peper en laat nog 15 min suderen. Kook de tagliatelli in licht gezouten water gaar. Laat uitlekken. Scik de pasta op een bord, giet de saus erover heen en dien meteen op. Smakelijk!
Receptnummer: 8867 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept