Nieuws   Zoeken 

Ri@'s simpele botersausRi@
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 liter kokend water
50 gram boter
1 eetlepel maïzena
peper en zout naar smaak
Bereiding:
doe in het kokende water de boter, maak van de maïzena en een beetje water een papje. giet dit papje bij het kokende mengsel van water en boter, even doorkoken. de saus vervolgens flink doorroeren en op smaak bengen met peper en zout
Receptnummer: 8972 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Uit "Onze keuken, radiokooklessen" een oud kookboek van de Arbeiderspers en de Vara. In de spelling wordt de sch aan het eind van een woord gebruikt en ook de dubbele oo nog. Is dus eigenlijk 'vertalen' in onze eigen spelling.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept