Nieuws   Zoeken 

Nancy's bearnaisesaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 glas azijn
2 gehakte sjalot
6 eigelen
300 gr goede boter
2 eetlepels kervel en dragon
snuifje peper
1 theelepel zout
Bereiding:
-breng de azijn,ge gehakte sjalot,kervel,dragon en wat geplette peperkorrels aan de kook -laat indikken tot de hoeveelheid van een soeplepel en giet de mengsel door een zeefje -voeg daar in een kleine kookpan de eigelen zout en een nootje boter aan toe -klop op een heel zacht vuurtje de eieren stevige tot u een creme bekomt -voeg beetje bij beetje de boter toe daarna de rest van de kervel en de dragon
Receptnummer: 9064 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept