Nieuws   Zoeken 

Bauern fruhstuck van Suus
Ingredienten: (4 pers.):
7 grote aardappelen,
3 ons ham,
spekjes,
een ui,
een ei
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil zon tien minuten, laat even afkoelen en pel ze dan af. Snij ze in blokjes. Fruit een gesnipperde ui en voeg hier de spekjes aan toe. Lekker uitbakken en vervolgens de aardappelblokjes toevoegen. Zon tien minuten op hoog vuur bakken zodat de aardappeltjes lekker bruin worden en dan de ham in vierkantjes gesneden toevoegen. Nog even ombakken en als laatste een geklopt ei toevoegen en doorroeren totdat alle ei gebakken is.
Receptnummer: 9103 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept