Nieuws   Zoeken 

Charlotte's Pikante Pita
Ingredienten: (2 pers.):
4 x Pita broodje
Kipfilet
Tauge
Paprika
Milde sambal saus Roedjak (Conimex)
Kroepoek
Bereiding:
Snij de kipfilet en paprika in stukjes. Doe een scheutje bakolie in een wok (of anders in een goede hapjespan). Bak de blokjes kipfilet aan alle kanten goed bruin en voeg de paprika toe. Snij de pita broodjes aan een kant open en doe ze daarna een paar minuutjes in een voorverwarmde oven. Ondertussen kan de tauge en de sambal saus bij de kipfilet gevoegd worden. Zodra de saus heet genoeg is kunnen de pita broodjes gevuld worden. Serveer 2 (of 3) broodjes per persoon en je kunt er wat kroepoek bij doen.
Receptnummer: 915 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Charlotte Meijer
Opmerking:
Als toevoeging kun je er ook nog een salade bij eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept