Nieuws   Zoeken 

Tine's lentesandwich met kaas en roggebrood
Ingredienten: (2 pers.):
50 gr.zachte boter,
1 eetl.mosterd,
150gr.brie,
4 sneetjes casinobrood,
2 sneetjes roggebrood,
2 plakken oude Goudse kaas,
50gr.rucola(raketkruid),
50gr.grofgehakte walnoten,
4 kerstomaatjes.

Bereiding:
Roer de boter en mosterd door elkaar.Snij de brie in plakken en laat op kamertemperatuur komen. Snij de korstjes van het witbrood en snij het witbrood en roggebrood op dezelfde maat.Besmeer de sneetjes brood met de mosterdboter.Beleg 2 witte sneetjes met oude kaas en leg er het roggebrood met de beboterde kant naar beneden op.Verdeel de brie over het roggebrood en verdeel daarover de rucola en de walnoten.Dek af met een beboterd sneetje witbrood.Snijd de sandwich schuin doormidden en ze er een prikker met een kerstomataatje in.
Receptnummer: 9219 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Lekker voor de picknick of gewoon voor de lunch lekker thuis of op je werk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept