Ingredienten: (2 pers.):
200 gram macaroni
1/2 komkommer
1/2 friszure appel
1 kleine ui
4 augurken
12 zilveruitjes
100 gr rookworst
4-6 eetlepels mayonaise/fietsaus/yogonaise
| Bereiding:
De macaroni beetgaar koken volgens de gebruiksaanwijzing. In een vergiet overdoen en afspoelen met koud water tot de macaroni helmaal koud is. De macaroni in het vergiet goed laten uitlekken. De komkommer, appel, ui, augurken en rookworst in kleine blokjes snijden en met elkaar mengen. De zilveruitjes halveren en bij de ander groenten toevoegen. De macaroni in een schaal doen en eventueel los scheppen. Het groentenmengels door de macaroni mengen en een aantal eetlepels mayonaise/frietsaus/yogonaise erdoor scheppen. De schaal afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur koud laten worden en de smaken in laten trekken. Voor het serveren nog doorscheppen en eventueel naar smaak extra mayonaise/frietsaus/yogonaise toevoegen. |