Nieuws   Zoeken 

@strid's tuinerwtjesstamppot met blauwe kaas
Ingredienten: (2 pers.):
500 g kruimige aardappels
100 g blauwaderkaas
225 g tuinerwten(diepvries)
50 ml creme fraiche
1 bakje tuinkers
Bereiding:
Aardappels schillen en in blokjes snijden. Kook ze in 15 minuten gaar in water met een snuf zout. Voeg de laatste 3 minuten de erwtjes toe. Kaas in kleine stukjes snijden. Giet de aardappels af, maar vang wat van het kookvocht op. Aardappels met de creme fraiche en eventueel wat kookvocht tot een smeuiige puree stampen. Kaas en de losgeknipte tuinkers erdoor scheppen en op smaak brengen met peper en zout.
Receptnummer: 9351 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept