Nieuws   Zoeken 

uien-champignonpate
Ingredienten: (8 pers.):
Blikje gesneden champignons
2 grote uien
3 ons smeerleverworst
scheutje ketjap (zoet)
Bereiding:
uien in stukken snijden, niet te klein, vervolgens lekker smoren in een beetje margarine. Als de uien zachtzijn de gesneden champignons toevoegen, even mee laten smoren, 2 eetlepels ketjap erbij, even door laten warmen, dan het mengsel met de smeerleverworst in een kom door elkaar mengen, even af laten koelen, en ziedaar een overheerlijke pate' en helemaal lekker op toast, of knapperend vers stokbrood.
Receptnummer: 9355 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Overigens geen grote hoeveelheden aanmaken, daar het hooguit 4 dagen in de koelkast lekker te houden is. (echt iets voor op feestelijke dagen, succes gegarandeerd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept