Nieuws   Zoeken 

Carola's visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
200 gram kabeljauw (p.p.)
125 gram garnalen (p.p.)
winterpeen
prei
paprika
champignons
(eventueel wat knoflook)
1 blikje kreeftensoep
Bereiding:
De groenten fijn snijden maar niet TE fijn. Roerbak deze even aan in een wok. Kabeljauw in stukjes snijden. De de vis samen met de groenten in een ovenvaste schaal en giet er het (onverdunde) blikje kreeftensoep overheen. Ca. half uurtje in de oven. Heerlijk met stokbrood, rijst of gebakken aardappeltjes.
Receptnummer: 9370 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Wat betreft de groenten zelf even kijken hoeveel van ieder je wilt toevoegen.
De groenten moet niet overheersen maar wel ruim voldoende aanwezig zijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept