Nieuws   Zoeken 

Miranda's choco-kokoscake
Ingredienten: (8 pers.):
200 gram suiker
80 gram bloem
5 eieren
180 gram boter
1 reep pure chocola (200 gram)
100 gram geraspte kokos
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. In een pannetje de boter en de chocola samen laten smelten. In een kom de suiker en de eieren mengen, dan de bloem toevoegen. Als de chocola met de boter is gesmolten, door het suiker-ei-bloem mengsel roeren. Dan de geraspte kokos toevoegen. Doe een beetje olie en een beetje bloem in een hoge ronde cakevorm. Ongeveer 35 minuten in de oven.
Receptnummer: 9572 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Om de chocola en de boter te laten smelten zonder dat het aan het pannetje blijft kleven, kun je het het best "Au Bain Marie" doen : een pannetje in een grotere pan gekookt water zetten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept