Cindy's Duiveltjes-Vlees
Ingredienten: (4 pers.):
boter
1 pond varkenspoulet
1 pond gesneden champignons
3 gesneden uien
3 el azijn
1 zakje nasikruiden
3 el pindakaas
7 el zoete ketjap
7 el tomatenketchup
zout
peper
1 tl sambal
1 pakje slagroom
Bereiding:
De varkenspoulet bruin bakken in de boter. Vervolgens de uien toevoegen. Wanneer deze glazig zijn de champignons bijvoegen. Als de champignons een mooi kleurtje hebben, alles behalve de slagroom toevoegen. De slagroom op het laatste bijvoegen en even mee verwarmen.
Receptnummer: 965 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Cindy Martens
Opmerking:
Serveren met rijst. Eet smakelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept