Nieuws   Zoeken 

Angeline's romige worteltjes
Ingredienten: (4 pers.):
1 bos wortelen
doosje champignons
1 bekertje crème fraîche
1 eetlepel suiker
zout en peper
olijfolie
Bereiding:
Kook de wortels beetgaar, bak de schoongeveegde champignons (niet wassen in water!) in plakjes in de olijfolie in een wok. Haal de champignons er even uit en carameliseer de suiker in de wok. Als de suiker gesmolten is en enigzins bruin is geworden (niet te ver laten gaan!) voeg je de champignons weer toe, de crème fraîche er doorheen scheppen en even meewarmen. Op smaak brengen met vers gemalen peper en zout.
Receptnummer: 9797 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Zorg dat er voldoende zout en peper door zit, dan wordt het lekker pittig (proeven!)
Lekker met gebakken aardappeltjes en bijv. kipfilet.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept