Nieuws   Zoeken 

Ingrid's martinustaart
Ingredienten: (8 pers.):
2 zakken mokkaschuimkoekjes
2 zakjes klop-klop
2 pakjes slagroom
1,5 eetlepel cacao
2 eetlepels suiker
evt. vlokken of chocolaatjes
om te garneren (of slagroom)
Bereiding:
Verkruimel de mokkaschuimkoekjes, maar houd wel de twee zakjes gescheiden van elkaar. Doe aluminiumfolie op de bodem van een springvorm en strooi daarover een zak van de koekjes uit. Klop de slagroom, samen met de klop en de suiker en voeg hier de cacao aan toe. Schep de helft van dit mengsel op de gekruimelde koekjes in de springvorm, en strooi daarover heen de andere zak koekjes uit. Dan weer de rest van het slagroommengsel en zet de taart in de diepvries tot deze hard geworden is. Evt. nadien nog garneren met vlokken, chocolaatjes of toefjes slagroom.
Receptnummer: 9978 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Een overheerlijke en simpele ijstaart. Let wel op dat als je deze taart in stukken snijdt dat er nog wat aluminiumfolie aan de onderkant kan zitten. Is nl. pijnlijk als je dit op een vulling in je mond krijgt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept