Nieuws   Zoeken 

Tine's gevulde prei-mosterdsoep
Ingredienten: (8 pers.):
1 zakje Franse Uiensoep,
2 kleine preien of 1 grote,
1 klein kuipje créme fraiche(125 ml),
2 eetl.mosterd,
1 ons katenspek,
1 bouillontablet.
olijfolie.
Bereiding:
In soeppan olie verhitten en de prei in halve ringetjes gesneden in de olie aanbakken, blus het af met 1 1/2 liter water doe het soepzakje en bouillontablet erbij goed roerend aan de kook laten komen, 5min.al roerend door laten koken,dan de créme fraiche,de mosterd en in reepjes gesneden katenspek door roeren.De soep is klaar!!! Lekker met stokbrood voor een heerlijke lunch.
Receptnummer: 9998 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Kan ook als voorgerecht dan zonder stokbrood.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept