Sophie's spaghetti met tomaat, salami en groene olijven
Ingredienten: (3 pers.):
400 gr gezeefde tomaten (pak of blik)
2 el tomatenpuree
1\2 el oregano
150 gr salami in reepjes
200 gr groene olijven zonder pit
zout en peper
225 gr spaghetti
2 el olijfolie
1 teentje knoflook
geraspte kaas
Bereiding:
de gezeefde tomaten, met de tomatenpuree, oregano, salami. en olijven in een pan doen. en 15 minuten zachtjes laten pruttelen tot dat de saus een beetje is ingedikt. Op smaak brengen met peper en zout. Intussen de spaghetti gaar koken en goed uit laten lekken. De olijfolie met de knoflook verhitten. De spaghetti toevoegen. Heel even laten "bakken". De saus erover gieten en alles goed omscheppen. Het gerecht met de geraspte kaas bestrooien en meteen serveren.
Receptnummer: 4036 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Een klein beetje Italie in je eigen huis. Lekker met een zomerse salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept