Lia's snelle aardappel-cornedbeef ovenschotel
Ingredienten: (3 pers.):
2 grote uien
bakje verse champignons
1 blik cornedbeef
500 gr. aardappelen
1 bouillonblok
1 teentje knoflook
peper
bakboter
Bereiding:
gesnipperde uien en knoflook fruiten in verhitte boter.
Champignons in plakjes erbij en de cornedbeef.
Aardappelen koken in water met een bouillonblok.
Puree ervan maken en het cornedbeefmengsel erdoorheen roeren.
In een ingevette ovenschaal doen en 10 min. in een voorverwarmde oven 200 graden.
Receptnummer: 1086 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Lia Peters
Opmerking:
serveren met sla of een groente naar keuze
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept