Sarabethj's witlofschotel
Ingredienten: (2 pers.):
6 stronkjes witlof
4 worsten of gehakt
5 aardappelen
kaas om te gratineren
Bereiding:
Eerst de witlof fijn snijden, effe wassen en dan stoven in een beetje boter. Wel een aantal keren in roeren. Als u wil kan u ook nog een beetje kruidenkaas door de witlof roeren. De braadworsten bakken en dan in kleine stukjes snijden deze doe je onder de gestoofde witlof. Aardappelen schillen en in schijfjes snijden en zo koken. Als dit alles klaar is dan doe je eerst een laag witlof (gemengd met stukjes worst) daar een laagje aardappelen over terug witlof erover en dan gratineren.
Receptnummer: 10173 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Een heel eenvoudig recept maar toch weer een tikkeltje anders maar wat u zelf ook zou kunnen bedenken. Eet smakelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept