Marieke's zalm met zongedroogde tomaatjes
Ingredienten: (2 pers.):
2 stukjes zalmfilet
Mon chou
3 zongedroogde tomaatjes
en een beetje olie hiervan
basilicum
zout en peper
Zilverfolie
Bereiding:
Verwarm de oven op 220 graden. Snijd de tomaatjes in reepjes Snijdt de zamfilets doormidden zodat je ze nog kunt stapelen. Leg de onderste helften in een ovenschaaltje en stooi er zout en peper over. Besmeer ze met monchou, is hij nog te hard dan met plakjes beleggen. Hierover gedroogde basilicum strooien en dan de tomaatjes er voor de helft over verdelen. De andere helft van de zalm erbovenop leggen. En dan de laatste tomaatjes verdelen. Een paar druppels olie over de hoopjes zalm doen en dan afdekken met zilverfolie. 20 minuten in de over en smullen maar!!
Receptnummer: 5148 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Marieke
Opmerking:
Nog lekkerder met verse basilicum en je kunt dit gerecht eventueel ook in de magnetron klaarmaken. Lekker met purree.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept