Linnepin's exotische rijstschotel met gembersiroop
Ingredienten: (4 pers.):
300 g pandanrijst
2 uien
2 groene paprika's
4 perziken
3 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes Quorn-stukjes (a 175 g)
3 eetlepels gembersiroop (flesje a 25 cl)
1 blikje ananasstukjes (227 g)
Bereiding:
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Perziken schillen, vruchtvlees van pit afsnijden en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en quorn 3 min. Bakken. Ui en paprika erdoor scheppen en nog 3 min. Bakken. Siroop, perziken, ananas en 2 el ananassap erdoor roeren en door en door warm laten worden. Serveren met rijst.
Receptnummer: 11970 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept