Barbara's snel aardappelovenschoteltje met salami
Ingredienten: (2 pers.):
350 gram bistro aardappelschijfjes (Celevita)
blik ratatouille (Bonduelle)
bakje salamischijfjes (chips-chili, in koelvak van spekblokjes bij AH)
3 eetlepels geraspte kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de ratatouille over 2 ingevette eenpersoons ovenschaaltjes (of één grotere). Leg hierop dakpansgewijs afwisselend de bistro aardappelschijfjes en de salamischijfjes. Strooi de geraspte kaas erover en zet de schoteltjes 20 minuten in de oven.
Receptnummer: 8024 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Uit het Veronica Magazine van deze week. Je bent jong en je wilt wat… Gisteren uitgeprobeerd en ja hoor, ook handig en lekker als je niet onder de doelgroep valt! Een komkommersalade smaakt lekker fris bij dit kruidige schoteltje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept