Marlies' reuzegarnalen met kerrie en gebakken courgettes
Ingredienten: (4 pers.):
24 reuzegarnalen,
olijfolie ,
p+z
1 teentje knoflook,
kerrie,
150 gr champignons,
1 sjalot,
een geut cognac
1 courgette,
2 dl room,
1 visblokje
Bereiding:
pel de garnalen en haal het darmkanaal eruit bak ze in olijfolie, flambeer met cognac kruid met peper en zout,knoflook en kerrie en laat ze kort garen Doe er de room bij en het visbouillonblokje en laat inkoken.Snijd ondertussen de champignons fijn en stoof ze samen met het sjalotje.Doe dit bij de reuzengarnalen Breng op smaak met kerrie.Snijd de courgette infijne plakjes en bak ze in olijfolie Schik op bord een krans van cougette midden garnalen
Receptnummer: 9065 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
lekker bij stukje frans brood
lekker bij tagiatelli
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept