Anmar's gehaktballetjes in Stroganoffsaus
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr. rundergehakt
2 potjes Calve warme sauzen in de smaak Stroganoff
1 pakje kruidenpaneermeel van Haust
rijst (twee kopjes)
Bereiding:
Zet een pan met water op voor de rijst. Ondertussen meng je ongeveer 2 eetlepels kruidenpaneermeel door het gehakt. Hier draai je balletjes van ongeveer 3 cm doorsnede van.
Wanneer het water kookt, voeg je de rijst toe. Tegelijkertijd zet je de balletjes (zonder boter of olie) op het vuur. Als de balletjes gaar zijn, voeg je de potjes met Stroganoffsaus toe. De saus moet je verwarmen, deze mag niet koken!
Giet de rijst af, wanneer deze gaar is.
En klaar! Eet smakelijk!!!
Receptnummer: 2205 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Anmar
Opmerking:
Je kunt ook nog groente zoals champignons en/of paprika toevoegen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept