Wilma's koude sperciebonensalade
Ingredienten: (4 pers.):
blik haricot verts (Franse kleine spercieboontjes)
4 (tros) tomaten
1 ui
(olijf)olie
azijn
versgemalen peper
zout
eventueel griekse feta
Bereiding:
Snijdt de tomaten in blokjes, spoel de spercieboontjes af, snij de ui fijn en doe in een (glazen) schaal. Maak een mengseltje (naar smaak) van de olie, azijn, peper en snufje zout. Meng de salade goed. Dit heb je altijd wel in huis dus makkelijk als bijgerecht. Je kunt er ook blokjes feta doorheen mengen. Even in de koelkast: Lekker en fris!
Receptnummer: 7203 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: wilma
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept