Miranda's spaghetti met broccoli
Ingredienten: (3 pers.):
500 gr rundergehakt
250 gr champignons
2 knoflooktenen
2 uien
1 stronk broccoli
Silvo kruiden gehakt Mexicaans
scheut ketjap manis
tomaten ketchup
+/- 300 gr. Spaghetti
Bereiding:
Snij de uien, champignons en knoflook. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Bak in 1 pan de uien en knoflook, wanneer dat bijna klaar is doe dan de champignons erbij tot ze lekker bruin zijn. Rul in een andere (grote hapjespan) pan het gehakt bruin. Wanneer dit gaar is roer dan de mexicaanse kruiden erdoor. Kook ondertussen in een kookpan de broccoli met zout naar smaak ongeveer 5 minuten. Afgieten en afspoelen met koud water (dan blijft het mooi groen). Doe alles bij elkaar in de hapjespan en roer er een scheut ketjap door. Laat de smaken even aan elkaar wennen als je ondertussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar kookt. Afgieten en afspoelen met warm water (dan gaat het niet plakken). Doe de spaghetti ook bij het gehaktmengsel en breng op kleur/smaak met de tomatenketchup. Eet smakelijk! !
Receptnummer: 12105 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
als je van pittig houd kun je de uien en champignons eerst mengen met een beetje sambal vr het bakken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept