tijgerscampi's la Carine
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg scampi's
250 gr champignons
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1teentje knoflook
1 sjalotje
1 borrelglaasje cognac
3 dl room
1 eetlp. boter
2 klp. dille
3 klp. kerrie
peper en zout
Bereiding:
fruit de fijngesnipperde sjalot in de boter,na een minuut de gesneden champignons en de in blokjes gesneden paprika's toevoegen.laat ongeveer 5minuten stovenen kruid met peper en zout. haal de groenten uit de pan en bak de gepelde en drooggedepte scampi's aan elke zijde 2minuten.kruid met de dille, look,peper en zout. neem de pan van het vuur,giet er de cognac in en flambeer doe de groenten terug in de pan en laat nog eens goed doorwarmen voeg de kerrie en de room toe en laat nog even koken tot de saus lichtgebonden is. dien op met stokbrood.smakelijk!!!
Receptnummer: 7687 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept