Spaghetti Carbonara alla Elles
Ingredienten: (2 pers.):
Spaghetti voor 2 personen
2 pakjes Room Culinair (Campina)
300 gram spekreepjes
Vers gemalen peper
50 gram gerapste kaas naar keuze
3 eidooiers
Verse peterselie
Bereiding:
Spaghetti volgens de verpakking koken (bij voorkeur van het merk Barilla, echt de lekkerste). 300 gram spekreepjes in de pan aanbakken (NIET helemaal doorbakken). Room culinair (1,5 pakje) en veel verse peper toevoegen en het geheel opwarmen. Als laatste de geraspte kaas toevoegen. Zodra de kaas gesmolten is, pan van het vuur halen. 1 eidooier toevoegen. Ondertussen de spaghetti afgieten. Spaghetti met saus in de pan goed doorroeren, op (verwarmde) borden scheppen en op elk bord 1 eidooier (in schaal) boven op de spaghetti leggen. Voor het eten eidooier door de spaghetti met saus mengen, afmaken met wat perterselie en eet smakelijk...
Receptnummer: 6167 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Elles Mensink
Opmerking:
Bij dit recept kun je heel makkelijk sjoemelen. Voeg hoeveelheden toe naar eigen smaak en mocht de saus wat dik zijn, gooi er dan gewoon nog wat room culinair bij!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept