Ellen's vlees-groenteflappen
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr. gehakt
pakje gerookte spekjes
zout, peper,paprika-en kerriepoeder
knoflook
uien, paprika,champignons, evt prei
creme fraiche
1 zakje geraspte oude kaas
diepvries bladerdeeg
Bereiding:
Gehakt rul bakken, dan spekjes meebakken. Bestrooien met zout, peper, paprika en kerriepoeder. 2 uitgeperste teentjes knoflook meebakken. Daarna kleingesneden uien, paprika en champignons erbij. De hoeveelheid kan je zelf bepalen. Evt. kan er ook nog fijngesneden prei bij. Dit alles even roerbakken. Velletjes bladerdeeg opvouwen als een frietzakje, en vullen met het mengsel. Je kan ook vel op vel doen. Ong. 20-25 minuten in de oven op 225 graden.
Receptnummer: 3770 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Ellen
Opmerking:
Is heerlijk met een frisse salade erbij. Razendsnel klaar. Heb je teveel mengsel, kan het ook ingevroren worden. Smakelijk en groetjes!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept