Mystica's gekruide vlinderpasta
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr Cravattine all uovo pasta vlinderpasta
250 gr kastanje champions
200 gr hamreepjes
125 gr cantadou Mierikswortelkaas 60 +
150 gr Geraspte oude kaas
125 gr Tuinkruidenkaas (plakjes)
200 ml koksroom
2 eieren
1 witte ui
1 rode ui
1 gewone ui
1 bouillonblokje
4 eetyl olijfolie
1 th l Devina Feta potje (AH)
1 th l groene pesto
1 th l pesto rosso
1 th l Italiaanse kruiden
boter om in te vetten
Bereiding:
Breng ruim water met het bouillonblokje aan de kook en kook hierin de pasta gaar Maak de champions schoon en snij ze in dunne plakjes Pel de uien en snipper ze fijn Verwarm de oven op 220 graden Verhit de olie in de pan en fruit hierin de uien glazig Vet de ovenschaal in met wat boter of olie Meng in een kom (met een mixer)de koksroom,eieren,de Mierikswortelkaas en de italiaanse kruiden door elkaar tot een glad mengsel en doe er dan de helft van de geraspte kaas door Voeg de hamreepjes en de champions bij de uien en alles goed verwarmen Giet de pasta af en goed laten uitlekken en dan bij het champion-uimengsel scheppen er de theelepels pesto erbij doen en alles goed doorelkaar scheppen Schep een laag in de oven schaal en doe er de helft van het ei-kruidenmengsel over let er wel op dat de kaas niet in de kom achterblijft maar ook voor de helft erover verdeeld wordt weer een laagje pasta en de rest van het ei-kruiden mengels eroverheen verdelen De rest van de pasta hierover en hierop de plakken kruidenkaas leggen Het geheel even in de oven tot de kaas is gesmolten Neem er een lekker glaasje rode wijn bij of een heerlijk koude witte zoete wijn
Receptnummer: 3919 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Mystica
Opmerking:
Het lijkt een hoop werk maar het is best te doen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept