Boudien's 'ham-kaascake'
Ingredienten: (10 pers.):
125 gr.zelfrijzend bakmeel
100 gr.boter
3 eieren
1 tl. mosterd
250 gr. ham
200 gr.oude kaas
p.en z.
paneermeel.
Bereiding:
Boter,mosterd,peper zacht roeren,een voor een de eieren erdoor,zelfrijzend b. Meel toevoegen en de (heel fijn gesneden! ) ham en kaas. Peterselie Cakevorm beboteren en bestrooien met paneermeel. Alles in de cakevorm en in een voorverwarmde oven(190 gr. )gedurende 50 min. Eruit halen en nog 30 min. Laten afkoelen in de vorm en dan storten. In hele dunne plakjes snijden en serveren bij de borrel.
Receptnummer: 12197 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Dit recept heb ik van mijn zusje,zij heeft het weer van een schoonzusje en die heeft het weer van enz. enz.... Als ik dit presenteer tijdens feesten en partijen is het in no-time op! Iedereen zegt het heerlijk te vinden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept