Andriolo's hot burrito experience van Jeroen
Ingredienten: (1 pers.):
2 burrito pannekoekjes
400 gr. kipfilet
1 paprika
1 teentje knoflook
1 ui
1 zakje salsamarinade (of andere marinade)
2 tl sambal
Bereiding:
Snij kipfilet in kleine stukjes en stop ze in de mexicaanse marinade (uit een zakje aanmaken met water). Na 15 minuten de kipfilet bakken in een pan. Paprika, ui en knoflook toevoegen. Als de kip klaar is 1 burrito-pannekoekje in de droge koekepan. Na 15 seconden op hoog vuur omdraaien en dus na 30 secondenklaar. Verdeel 1 theelepel sambal over de pannekoek. Leg 200 gram vlees in het midden van de pannekoek en klap deze dicht, zodat het een rolletje wordt. Doe hetzelfde met de andere pannekoek en het vlees.
Receptnummer: 715 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Jeroen Andriolo
Opmerking:
Voeg eventueel salade toe om de hot taste te neutraliseren.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept