vispannetje van Annette
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr. vis zalm en kabeljauw,
roodbaars enz enz.
250 gr. champignongs
150 gr. room
1 doos kreeftensoep
zout en peper
Bereiding:
snij de vis in niet te kleine stukken en leg hem in een vuurvaste schotel, goed kruiden doe er de champignons over(eventueel in stukjes gesneden ) meng de room onder de doossoep en overgiet hier mee alles. Zet gedurende 30 minuten in een matig warme oven 180 Smakelijk Annette
Receptnummer: 4281 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: van meervelde annette
Opmerking:
dit recept kan met elke soort vis gemaakt worden .
De soort vis speelt geen rol duur of goedkoop naar ieders smaak en beurs.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept