Cisca's Italiaanse bloemkool
Ingredienten: (4 pers.):
1 kleine bloemkool
1 blik 425 gr tomaten
1 el olijfolie
1 fijngesnipperde ui
12 gevulde olijven klein gesneden
2 tl kappertjes
1/2 tl suiker
Bereiding:
Snij de bloemkool in grote roosjes
Kook ze gaar en giet af. en spoel af met koud water.
Pureer de tomaten met sap en zeef de pitjes eruit.
Verhit de olie en voeg ui toe en fruit glazig.
Voeg de tomaten,olijven,kappertjes en de suiker toe enlaat sudderen tot het goed warm is.
Schep de bloemkool door de saus en dien op.
Receptnummer: 2027 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: cisca
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept