Elisabeth's pasta di Albert Heijni
Ingredienten: (2 pers.):
350 gram pasta (penne)
2 uien
1 teen knoflook
spekjes
0/8 dl koksroom
witte wijn (naar smaak)
champignons
peper en zout
Bereiding:
Kook de pasta. Fruit de ui en de knoflook. Bak hierin de spekjes uit. Snijd de champignons in plakjes en bak deze even mee met de spekjes. Voeg peper en zout toe en de witte wijn. Laat het geheel goed doorkoken. Als laatste de koksroom erbij om het te binden. Lekker met tomatensalade!
Receptnummer: 6017 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Elisabeth
Opmerking:
Dit recept kreeg ik in de Albert Heijn van een man toen ik vroeg of hij nog iets lekkers wist te eten. En lekker is het zeker!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept