Marjolein's mamma's kabeljauw
Ingredienten: (2 pers.):
400 gr. Kabeljauw
1 Tomaat
1 Citroen
1 Ui
Peterselie
Viskruiden
100 gr. (room)boter
Bereiding:
Ui kleinsnijden. Tomaat en citroen in partjes snijden. Kabeljauw met viskruiden bestrooien. Indien er geen zout in de viskruiden zit, dit nog toevoegen. Boter laten smelten in een hapjespan (niet bruin laten worden! ). De kabeljauw, tomaat, citroen, ui en peterselie in de pan doen en in ongeveer 15 min. Gaar laten pruttelen.
Receptnummer: 11396 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker bij worteltjes en gekookte aardappelen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept