Giuli's snelle 3 kleurenkaastaart
Ingredienten: (8 pers.):
500 g ricotta
200 g suiker
150 g boter (op kamertemperatuur)
50 g vanillesuiker
2 eidooiers
200 g lange vingers
rum
50 g cacao
Bereiding:
Mix de boter met de suiker tot het schuimig wordt, voeg vervolgens de ricotta toe. Goed mengen en verdeel het over 3 kommen. Voeg in de eerste kom de vanillesuiker toe, in de tweede de cacao en in de derde de dooiers. Bekleed een cakevorm met huishoudfolie. Drenk de lange vingers in een mengel van likeur en water (gelijke hoeveelheid). Bekleed de cakevorm met de lange vingers, incl. de zijkanten. Doe vervolgens de crèmes erin, zorg er wel voor dat de donkere in het midden zit. Bedek het geheel met de overige lange vingers. Laat het opstijven in de koelkast voor 3 uur of 2 uur in de vriezer.
Receptnummer: 6678 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept