Wilma's aardappelgoulash
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg gekookte verse krieltjes
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
150 gr gerookte spekblokjes
1 bakje creme fraiche
1 eetlepel bloem
2-3 dl vlees bouillon van een blokje
Bereiding:
Bak de spekblokjes uit. Fruit de ui in het spekvet en even later de gesneden paprika's. Schenk de bouillon erbij. Roer de bloem bij de creme fraiche voor een mooi gebonden saus en roer dit door de bouillon en de groente. Dan de krieltjes in de goulash goed opwarmen. En met een salade heb je een heerlijke maaltijd. (vervang de krieltjes evt. Door klein gesneden aardappelen. ). Eet smakelijk.
Receptnummer: 13070 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept